Prostřeno u Hubálků
V sobotu 13.4. jsme byli pozváni šéfkuchařem Petrem Hubálkem na večeři. Nejprve jsme dostali aperitiv a poté usedli k pěkně prostřenému stolu. Petr nechtěl nic dopředu prozradit a tak jsme jenom podle připravených příborů usuzovali, kolik nás to vlastně čeká chodů. První chod byla špenátová roláda s lososem s trojúhelníčkem opečeného toastu, poté následoval plněný žampión Portobello a poslední předkrm byly krevetky se salátem a domácí majonézou. Hlavní chod byl steak z roštěnce, s celerovými brambory, fazolkami a omáčkou z červeného vína. Jako sladkou tečku na závěr si pro nás Petr připravil krém brulée s horkým ovocem.
Samozřejmě nechyběla ani zábava, kterou si už pro nás připravila Dana. Promítla nám videozáznam a fotky z turnaje dvojic z roku 2008. Po dlouhém přemlouvání jsme koukli i na další fotky z volejbalových akcí.
Celé odpoledne a večer byl prostě dokonalý. Jídlo nemělo chybu a u zábavy jsme se nasmáli, až jsme se za břicho popadali. Když se nakonec Petr zeptal, kde se sejdeme příště, nikdo se k pozvání neměl, protože nám bylo jasné, že takhle výborné menu už nikdo předčit nemůže.
Děkujeme Petrovi za vynikající pohoštění J
foto zde: volejbalistkyzamberk.rajce.idnes.cz/Prostreno_u_Hubalku/